Όλα δείχνουν πως ο Τζάλμα Κάμπος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ,  με τους ασπρόμαυρους να σκέφτονται την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά, κυρίως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει επτά τέρματα. Ο Κάμπος που είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από το περασμένο καλοκαίρι, κυρίως από ομάδες της Τουρκίας, είχε πάρει την απόφαση να παραμείνει στην Τούμπα και να παλέψει για μια θέση στην 11αδα. Και τα κατάφερε.

Ο Ανγκολέζος αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες στη δημιουργία, στο σκοράρισμα, αλλά και ανασταλτικά, όντας πιστός στρατιώτης της τακτικής του Ρουμάνου.

Μάλιστα η εικόνα του Κάμπος στη διάρκεια της χρονιάς και η προσήλωσή του σε αυτά που του ζητάει ο προπονητής, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Λουτσέσκου φέρεται να έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του για την επέκταση του συμβολαίου του 30χρονου εξτρέμ.

Μάλιστα με την παρουσία του εκπροσώπου του στην Θεσσαλονίκη έγινε μια πρώτη επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα κλείσει πολύ σύντομα το θέμα, καθώς είναι και επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει κάτοικος Τούμπας.