Την αποχή τους από τις προπονήσεις της ομάδας αποφάσισαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αν δεν πληρωθούν ως τη Δευτέρα. Η ΠΑΕ «απάντησε» ανακοινώνοντας ότι εξοφλήθηκαν οι ξένοι παίκτες σε ότι αφορά τη δόση του Οκτωβρίου.

Τα πράγματα στους Πράσινους φαίνεται να έχουν φτάσει στο απροχώρητο με τους παίκτες να παίρνουν μια απόφαση που όμοιά της στον σύλλογο δεν έχει υπάρξει: Αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχουν πληρωθεί όσα τους έχει υποσχεθεί η διοίκηση, δεν θα πάνε στην προπόνηση.

Στην προπόνηση της Μ.Τετάρτης, οι ξένοι παίκτες διαπίστωσαν ότι δεν υπήρξε… κίνηση στους λογαριασμούς τους και ενημέρωσαν τους Έλληνες συμπαίκτες τους.

Τότε, οι αρχηγοί συνομίλησαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και του ανακοίνωσαν πως δεν τήρησε για ακόμα μια φορά την υπόσχεσή του. Ο Κωνσταντίνου απάντησε πως έχει γίνει… παρανόηση και πως είχε υποσχεθεί ότι θα μπουν χρήματα Δευτέρα του Πάσχα.

Ωστόσο η συγκεκριμένη είναι αργία και είναι άγνωστο πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να βάλει χρήματα. Οι παίκτες από την πλευρά τους ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει άλλη υπομονή και πως αν δεν δουν χρήματα έως τη Δευτέρα, τότε θα προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης που καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση, έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Μ.Πέμπτη ώστε να ηρεμήσουν.Η διοίκηση έχει υποσχεθεί να καταβάλει το 30% της δόσης Οκτωβρίου για τους ξένους και 30% της δόσης του Δεκεμβρίου για όλους τους παίκτες.

Στη συνέχεια πάντως η ΠΑΡ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως προχώρησε στην εξόφληση του μήνα Οκτωβρίου προς τους ξένους παίκτες.Με πιο απλά λόγια, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο υπόλοιπο της δόσης του περασμένου Οκτωβρίου κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών.Μένει να φανεί εάν θα υλοποιηθεί και η υπόσχεση του Κωνσταντίνου ότι θα πληρωθούν και το 30% της δόσης Δεκεμβρίου όλοι οι ποδοσφαιριστές.