Νίκος Κιτσιγιάννης

Μπορεί η ΑΕΚ με τη χθεσινή νίκη της να αγκάλιασε το πρωτάθλημα για τα καλά, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν. Μιας και ακόμα ο τίτλος δεν έχει εξασφαλιστεί μαθηματικά, ενώ υπάρχει φυσικά και το κύπελλο.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους Κιτρινόμαυρους στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, μοιράζοντας συγχαρητήρια για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ζητώντας ανάλογη συνέχεια στα ματς που απομένουν.

«Μπράβο που δείξατε την αποφασιστικότητα που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Είμαστε πλέον πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο μας, όμως ακόμα δεν τον έχουν κατακτήσει. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να πάρουμε τις νίκες που απαιτούνται και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πάμε να κλείσουμε τη σεζόν μόνο με νίκες», είπε ο Χιμένεθ.

Δύο προβλήματα

Χωρίς τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νίκλας Χουλτ πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια κάκωση του δεξιού ποδός και ο δεύτερος από την διάσειση που υπέστη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα μέχρι και τις διακοπές του Πάσχα, ανεβάζοντας στροφές σταδιακά.