«Εγώ ξέρω ότι στο χορτάρι έχουμε 58 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Ολυμπιακό. Ποιο ήταν το λάθος μας; Που ήμασταν στο γήπεδο και θέλαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό; Που παίξαμε με την ΑΕΚ και σκοράραμε; Ποια είναι η «φωτογραφία» της δουλειάς μας, των παικτών μου, της προσπάθειας όλων όσοι ήμασταν στο γήπεδο; Για τις ποινές, δεν μπορώ να τις κρίνω».

Ρατζβάν Λουτσέσκου

«Εχουμε να στραβοπατήσουμε από την ισοπαλία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μόνο στην Τρίπολη κάναμε ένα κακό ματς και χάσαμε. Για το ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τους δικαστές, δεν μπορώ να πω τίποτα…».

Δημήτρης Πέλκας

Οπως ήταν φυσικό στο πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (2-0) ξεχώρισαν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών που λιγότερο είχαν να κάνουν με το παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες και περισσότερο με τα όσα έχουν προηγηθεί.

Εστω και έτσι, ο Δικέφαλος του Βορρά πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι κόντρα σε μια ομάδα με την οποία έχει 4/4 φέτος (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), όταν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός μετρούν από μία ισοπαλία και μία ήττα στα παιχνίδια τους με την ομάδα του Περιστερίου. Η οποία βέβαια κόντρα στον ΠΑΟΚ παρατάχθηκε και πάλι χωρίς τους δανεικούς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης Γιαννούλη, Χατζηισαΐα, Ουάρντα λόγω συμφωνίας.

Η απουσία ιδιαίτερα του τελευταίου έδειξε το πόσο δύσκολα βάζει (χωρίς αυτόν) γκολ ο Ατρόμητος, καθώς δεν είναι μόνο δεινός σκόρερ, αλλά απασχολεί και την αντίπαλη άμυνα γενικότερα.

Βιεϊρίνια, Πέλκας και Κάμπος ήταν η μαγική τριάδα που εξελίχθηκε σε… Τρίγωνο των Βερμούδων για τον Ατρόμητο, ο οποίος και εξαφανίστηκε μέσα σε αυτό με συνοπτικές διαδικασίες, και τα γκολ του Κάμπος (36′) έπειτα από τρομερή κομπίνα και του Κρέσπο (56′).

«Το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό αν μας δινόταν το καθαρό πέναλτι στην αρχή», τόνισε ο προπονητής του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι για τη φάση στο 3′, όπου ο Μπρούνο μπήκε ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ στην περιοχή και τον έκοψε ο Μαλεζάς χρησιμοποιώντας και το χέρι του για να τον σταματήσει.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης (76′ Ούμπιδες), Ντιγκινί, Μπρούνο, Ντάουντα (60′ Κωτσόπουλος).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Κάμπος (84′ Μακ), Πέλκας (78′ Ελ Καντουρί), Λημνιός (64′ Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.