Υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν στη ζωή τον 52χρονο επιχειρηματία τον οποίο δύο αδίστακτοι δολοφόνοι πυροβόλησαν τα ξημερώματα μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, μπροστά στα μάτια της γυναίκας και δύο παιδιών του, δίνουν από τα ξημερώματα της Δευτέρας οι γιατροί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ο άτυχος άνδρας που έκανε το λάθος να προσπαθήσει να προστατέψει την οικογένεια του από την εισβολή των δολοφόνων στο σπίτι του, δέχτηκε δύο πυροβολισμούς στην πλάτη και χτύπημα στο κεφάλι με σιδερένιο εργαλείο. Μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί στο νοσοκομείο και οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο με σοβαρότατα τραύματα, καθώς οι σφαίρες έπληξαν ζωτικά όργανα.

Οι δολοφόνοι εφόρμησαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5 το πρωί. Ο επιχειρηματίας άκουσε τον θόρυβο που έκαναν οι δύο δολοφόνοι και μόλις τους αντίκρισε εκείνοι του επιτέθηκαν με σιδερένιο εργαλείο που είχαν χρησιμοποιήσει για να εισβάλλουν στο σπίτι. Το θύμα σωριάστηκε στο πάτωμα και δέχτηκε δύο σφαίρες στην πλάτη. Οιδύο κάλυκες που βρέθηκαν στο σπίτι έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο δολοφόνοι χτύπησαν και άλλο μέλος της οικογένειας ή τράπηκαν σε φυγή μετά την απόπειρα εκτέλεσης. Από την Αστυνομία έγινε γνωστό ότι αναζητούνται οι δράστες.