Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη (0-0), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν το σημερινό αντίπαλό τους και να βρεθούν εκείνοι στην πέμπτη θέση.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκε στους «κυανέρυθρους», που πίεσαν πολύ τους Ακρίτες, δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνά τους και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο 7΄ η κεφαλιά του Μπανανά ανάγκασε τον Ζίβκοβιτς σε μεγάλη απόκρουση στη δεξιά γωνία του, για να πάρει το ριμπάουντ ο Σταυρόπουλος, που όμως δεν κατόρθωσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Παπαγεωργίου συνεργάστηκε με τον Μασούρα, ο δεύτερος βρέθηκε σε θέση για σουτ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Προϊόντος του χρόνου η πίεση των γηπεδούχων εξασθένησε και η Ξάνθη βρήκε την ευκαιρία να ισορροπήσει και να προσπαθήσει να βγει μπροστά, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Στο β΄ μέρος, ωστόσο, οι ελπίδες για συνέχεια στο καλό θέαμα διαψεύστηκαν. Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, μαζί και η ποιότητα, κλασικές ευκαιρίες δεν υπήρξαν κι έτσι, απολύτως φυσιολογικά, το 0-0 αποτύπωσε χαρακτηριστικά την εικόνα της αναμέτρησης στο δεύτερο 45λεπτο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σταυρόπουλος – Μπαξεβανίδης, Κάστρο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (85΄ Οικονομίδης), Σιώπης, Μασούρας (81΄ Μακρύλλος), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (70΄ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Ζβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (90΄ Μελιόπουλος), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Σιλά, Μπρίτο (58΄ Κάστρο), Γέντρισεκ (70΄ Λουσέρο).