Η Λαμία κατάφερε να μείνει όρθια στην Κέρκυρα και η ισοπαλία (0-0) που απέσπασε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο νησί των Φαιάκων αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενουμένους. Δεν ισχύει φυσικά κάτι ανάλογο για τους γηπεδούχους, καθώς η Κέρκυρα που ήθελε πάση θυσία τη νίκη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την έδρα της και είναι ξανά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ήταν ό,τι χειρότερο η νίκη που πέτυχε ο Απόλλωνας στη Ριζούπολη κόντρα στη Λάρισα με 3-0. Η Λαμία προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Κέρκυρα και είχε την πιο καλή ευκαιρία της στο 17′, με τον Πίτι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Η συνέχεια πάντως του παιχνιδιού ανήκε στην Κέρκυρα, καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι πίεσαν αναζητώντας το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς, αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Παπαδόπουλος, έκανε πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων ήταν σε ετοιμότητα όσες φορές χρειάστηκε και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, χαρίζοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του. Η Κέρκυρα είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Απόλλωνα, ο οποίος νίκησε χθες τη Λάρισα με 3-0.

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Κρητικός (78′ Μυτίδης), Σιόντης, Μπαλάφας, Γρομητσάρης, Ρόλε, Παμλίδης (28′ Ζορμπάς), Επστάιν, Τουράμ (83′ Αρτυματάς).

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου (77′ Μπεν Τζεμιά), Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Πίτι, Μπουλούλης, Τσούκαλος (62′ Βάντερσον), Μπούντνικ (85′ Αντρονικ).