Αποφασισμένος να επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση, αλλά και να διαψεύσει τις ιατρικές εκτιμήσεις είναι ο Χάρι Κέιν. Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός της Τότεναμ τραυματίστηκε στo παιχνίδι με τη Μπόρνμουθ και αρχικά είχε εκτιμηθεί πως θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα τον επόμενο μήνα.

Ομως, ο τεχνικός, της ομάδας του Β. Λονδίνου, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αποκάλυψε πως ο Αγγλος επιθετικός θα είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα, αν και υπάρχουν λίγες ελπίδες για να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από τους «σπερς», οι οποίοι κατέχουν αυτή τη στιγμή την τέταρτη θέση της κατάταξης που δίνει το τελευταίο «εισιτήριο» για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης της νέας σεζόν.

«Ο Χάρι τα πάει πολύ καλά με την αποθεραπεία του. Μέρα με την ημέρα η κατάστασή του βελτιώνεται. Υπάρχουν ακόμα λίγες μέρες για το ματς κόντρα στην Τσέλσι και θα πρέπει να τον εξετάσουμε ξανά για να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεται. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να πω αν θα μπορέσει να παίξει. Αν δεν το κάνει αυτήν την εβδομάδα, ίσως συμβεί την επόμενη. Το σημαντικό πάντως είναι ότι τα πάει πολύ καλά», δήλωσε σχετικά ο Αργεντινός κόουτς.

Ο 24χρονος διεθνής φορ έχει σημειώσει φέτος συνολικά 39 τέρματα για την Τότεναμ και την εθνική Αγγλίας και αναμένεται να είναι ο βασικός επιθετικός της εθνικής ομάδας της χώρας του στην τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.