Για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της NOVA ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε και στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας τη διάθεση που υπάρχει στην ομάδα για να κατακτήσει την 5η θέση.

«Έχουμε φτάσει στο σημείο όλοι εμείς που θα έπρεπε να είμαστε πρωταγωνιστές, οι παίκτες και οι προπονητές, να μιλάμε για άλλα πράγματα» τόνισε ο Ουζουνίδης, αναφερόμενος στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Όλοι θα προτιμούσαμε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα θέλαμε να φανεί μέσα στο γήπεδο. Θα ήταν η ΑΕΚ, θα ήταν ο ΠΑΟΚ, θα ήταν κάποιος άλλος. Θα προτιμούσαμε να ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά, από τη στιγμή που έγιναν έτσι τα πράγματα, προχωράμε.Αυτό δεν είναι καλό για κανέναν και θα το δούμε αυτό στη συνέχεια. Ακόμη και αυτοί που επενδύουν στο ποδόσφαιρο, οι μεγαλομέτοχοι, με τα όποια λάθη τους και τα καλά τους, που βάζουν τα λεφτά τους, και αυτοί θα έχουν συνέπειες. Είναι καλό να αλλάξουν τα πράγματα για να δούμε κάτι καλύτερο. Όλοι το θέλουμε και το επιδιώκουμε, αλλά με λάθος τρόπο».

Στη συνέχεια μίλησε για το μεγάλο ματς της Κυριακής με την Ένωση: «Η ΑΕΚ έχει ψυχολογία, αυτοπεποίθηση, συμπαράσταση του κόσμου και θα μπει με ορμητικότητα και αποφασιστικότητα για να πάρει το ματς. Εμείς πρέπει να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού.

Ο Λάζαρος έχει καλά πόδια, ο Μπακασέτας το ίδιο, ο Αραούχο κάνει πολύ καλές κινήσεις στο χώρο. Τα ξέρουμε τα στοιχεία της. Η ΑΕΚ στηρίζεται πάρα πολύ στην ατομικότητα κάποιων παικτών, που βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο.

Έχει ικανότητα, μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου δημιουργήσει προβλήματα. Θα ετοιμαστούμε καλά. Κυρίως το μυαλό μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στο γήπεδο. Το τελευταίο αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης. Τα παιδιά προσπαθούν, ξέρουμε τις αδυναμίες τους, αλλά έχουν και καλά πράγματα, όπως τη διάθεση και το κίνητρο να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση».