Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει από σήμερα τους διεθνείς, καθώς ήδη έχει αρχίσει να δουλεύει με τους υπόλοιπους παίκτες για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο.

Ο ρουμάνος τεχνικός θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στο Περιστέρι τους Λέο Μάτος, Μαουρίσιο και Δημήτρη Πέλκα, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, αλλά θα εκτίσουν την ποινή τους τις επόμενες αγωνιστικές. Ο Μάτος στο ματς με την Ξάνθη (28η), ο Μαουρίσιο στη συνάντηση με τον Πανιώνιο (27η), ενώ ο Πέλκας θα απουσιάσει και από τα δύο αυτά παιχνίδια.

Ο Λουτσέσκου πάντως έχει και άλλους δύο ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο. Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει ήδη έξι κίτρινες και με μία ακόμα θα χάσει δύο παιχνίδια. Τρεις έχει ο Χοσέ Κρέσπο και αν δεχτεί τέταρτη θα απουσιάσει από ένα παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά τους διεθνείς, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ περιμένει σήμερα στην προπόνηση τους Δεληγιαννίδη, Κουλούρη, Λημνιό, Μακ, ενώ αύριο τους Πέλκα, Μιχόβεγιτς, Πρίγιοβιτς.

Οσον αφορά τους τραυματίες, ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε και χθες με ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης, ενώ ο Τιμπό Μουλέν που έχει πρόβλημα με πελματιαία απονεύρωση συνέχισε επίσης τη θεραπεία. Ο Λουτσέσκου πάντως έμεινε ικανοποιημένος, καθώς είδε τους παίκτες στη χθεσινή προπόνηση να βγάζουν δύναμη και πάθος.