Την Τρίτη στις 6 το απόγευμα αναμένεται να διεξαχθεί η δημόσια κλήρωση με βάση τις δαπάνες που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Φεβρουάριο μέσω καρτών και άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών τον περασμένο μήνα.

Σημειώνεται οτι πρόκειται για την 14η Δημόσια κλήρωση από την οποία 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης τους στο ΤΑΧIS.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι κληρωθούν στη φορολοταρία θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των λαχνών, τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, σχετίζεται με το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Τα χρήματα που κληρώνονται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.