«Είναι ένας ποδοσφαιριστής ταυτισμένος με το σκοράρισμα». Ετσι χαρακτήρισε ο Φερνάντο Σάντος τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Αίγυπτο κι έδωσε τη νίκη στην Πορτογαλία.

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 81 γκολ με τη φανέλα της Εθνικής, στην τρίτη θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών σε διεθνείς αναμετρήσεις. Μπροστά του έχει τον μεγάλο Πούσκας που είχε σημειώσει 89 γκολ για την Ουγγαρία και τον Αλι Νταέι που είχε σκοράρει 109 φορές με την Εθνική του Ιράν. Απόψε, η Πορτογαλία δίνει στη Γενεύη το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για το Μουντιάλ με αντίπαλο την Ολλανδία.

Στο μεταξύ 125.000 ευρώ θα πάρει κάθε παίκτης της Εθνικής Ισπανίας, εάν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Επίσης, στη συμφωνία περιλαμβάνεται πριμ για συμμετοχή στον τελικό (95.000 ευρω), αλλά και για απλή πρόκριση από τη φάση των ομίλων (30.000). Το επόμενο φιλικό της Ισπανίας είναι αύριο στη Μαδρίτη με την Αργεντινή, η οποία αναμένεται να έχει στη διάθεσή της και τον Λιονέλ Μέσι που προπονήθηκε κανονικά. Ο Μέσι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ιταλία λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.