Κάτι παραπάνω από καθοριστική είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο η εβδομάδα που ξεκίνησε καθώς όλοι περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Το ερώτημα που κυριαρχεί είναι θα υπάρξουν παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας το Σαββατοκύριακο και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας σήμερα το μεσημέρι (14:00). Μια συνεδρίαση από την οποία αναμένεται να προκύψουν σημαντικές ειδήσεις και βέβαια όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις από την κυβέρνηση αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι ομάδες είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη να διακόψει το πρωτάθλημα μετά τα θλιβερά γεγονότα στην Τούμπα (στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ) και την είσοδο του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού απέστειλε έγγραφο στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και ζητούσε από τα μέλη του συνεταιρισμού να το υπογράψουν, δίνοντας μάλιστα και διορία μιας… ημέρας. Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να υπογράψει το συγκεκριμένο έγγραφο του Γιώργου Βασιλειάδη, με τους Ερυθρόλευκους μάλιστα να δίνουν σκληρή απάντηση στη Σούπερ Λίγκα (και στους Γιώργο Στράτο, Βασίλη Γκαγκάτση) γιατί ζητούσαν από τους συλλόγους να υπογράψουν το συγκεκριμένο έγγραφο, χωρίς να γίνει η παραμικρή συζήτηση για τις προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού.