Οι εμφανίσεις του Κώστα Γαλανόπουλου με τη φανέλα της ΑΕΚ και η εξέλιξη που έχει τα τελευταία χρόνια έχουν στρέψει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού πάνω στον 20χρονο χαφ. Με μία εξ αυτών, μάλιστα, να είναι έτοιμη σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα Μέσα να κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του.

Οπως τόνιζε σε χθεσινό της ρεπορτάζ η ιστοσελίδα fussballeck, η Στουτγάρδη έχει ψηλά στη λίστα της τον 20χρονο χαφ της Ενωσης και εξετάζει την πιθανότητα να καταθέσει πρόταση για την αγορά του. Το ρεπορτάζ χαρακτηρίζει τον Γαλανόπουλο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας, συμπληρώνοντας πως με το κατάλληλο ποσό, η ΑΕΚ δεν θα είναι αρνητική στο να τον παραχωρήσει.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κρούση στους Κιτρινόμαυρους για τον Γαλανόπουλο, ενώ στο συμβόλαιο του νεαρού άσου δεν υφίσταται ρήτρα. Αυτό σημαίνει πως η ΑΕΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του, όποια πρόταση κι αν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

n Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και επέβλεψε τους χώρους πέριξ του οικοπέδου που χτίζεται η «Αγια-Σοφιά». Ο Μελισσανίδης συνοδευόταν από τον πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου Δημήτρη Ανδριόπουλο, με τον οποίο επέβλεψαν κυρίως τους χώρους που είναι προς την πλευρά του άλσους.

Εκεί όπου παραμένει ο σταθμός μεταφόρτωσης των απορριμματοφόρων, παρ’ ότι υπάρχει απόφαση του κράτους που υποχρεώνει τη δημοτική Αρχή να τα απομακρύνει. Ζήτημα για το οποίο η ΑΕΚ εξετάζει την πιθανότητα να κινηθεί δικαστικά, εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη στο προσεχές διάστημα.