Θύμα επίθεσης που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή του, κατήγγειλε ότι έγινε ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης. Συγκεκριμένα, ο Γουμενίδης αναφέρει ότι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Κηφισίας όταν δύο άγνωστοι με μηχανάκι του επιτέθηκαν με μεγάλα σφυριά σαν βαριοπούλες.

Στο βίντεο που που ο ίδιος τράβηξε τονίζει ότι οι δύο άγνωστοι έσπασαν με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου και επιχείρησαν να τον χτυπήσουν στο κεφάλι, προκαλώντας του ακόμα και θανατηφόρο τραύμα. Την ώρα που τον χτυπούσε ο δράστης τού φώναζε «για να σκάσεις…». Ο Γουμενίδης έβαλε τα χέρια του μπροστά και γλίτωσε ενώ άρχισε να φωνάζει βοήθεια.

Ο ένας από τους δράστες ήταν μελαχρινός και φορούσε μάσκα μέχρι τη μύτη, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ήταν ακάλυπτα. Όσον αφορά στο δεύτερο δράστη φορούσε κράνος και δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστεί.

Η επίθεση έγινε μετά την παρουσία του δημοσιογράφου σε τηλεοπτική εκπομπή.

Λίγο αργότερα μίλησε τηλεφωνικά και ο Νάσος Γουμενίδης στην εκπομπή, ο οποίος κατήγγειλε δυο άτομα με μηχανή και έκανε λόγο για εκφοβισμό. Παράλληλα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είδε τους δράστες και ότι έχει τραυματιστεί, ενώ θα υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστων.