Μόλις δύο σετ χρειάζεται ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σουργκούτ την Τετάρτη (21/3, 19:00), στο κλειστό του Ρέντη, για να προκριθεί στον τελικό του Challenge Cup Ανδρών. Η πειραϊκή ομάδα, νικήτρια με 3-0 στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης, ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους, Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ και Γερούν Ράουβερντικ.

Μιλώντας για το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, δήλωσε: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε και να προσφέρουμε αυτή την επιτυχία στο σύλλογο και τους οπαδούς μας. Η Σουργκούτ σίγουρα θα παίξει καλά κι εμείς πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης, με μεγάλη συγκέντρωση. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν στο Ρέντη, τώρα που ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να παίξει σε ένα ευρωπαϊκό τελικό και είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε μαζί μας».