Γενς Βέμερ και Στέφανος Κοτσόλης από την άμυνα, περνούν στην επίθεση και αυτή τη φορά «μπλοκάρουν» την πρώην ομάδα τους, η οποία αν δεν βρει άμεσα λύση κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών στο πρωτάθλημα!

Ο εκπρόσωπος του Γερμανού δεν δέχτηκε νέα αναβολή και η προσφυγή του (530.000 ευρώ συν την εφορία του, κοντά στα 100.000 ευρώ) εκδικάστηκε.

«Ο παίκτης είναι άφαντος για να μιλήσουμε μαζί του» τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, αλλά ο δικηγόρος του παίκτη Πάρης Ατλαμάζογλου θύμισε: «Ο Βέμερ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την προηγούμενη Τετάρτη. Κουραστήκαμε να ασχολούμαστε με τον Παναθηναϊκό». Και λόγω κόστους και επιμονής του παίκτη που θέλει να τελειώνει, είναι η πιο δύσκολη υπόθεση και ήρθε η ώρα να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Γιάννης Αλαφούζος.

Λίγο αργότερα ο Στέφανος Κοτσόλης έκανε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να διασφαλίσει τα 63.000 ευρώ που του οφείλονται και ως αποτέλεσμα δέσμευσε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας, κάτι που δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου να κρατήσουν ζωντανή την ΠΑΕ. Στο μεταξύ, την εκδίκαση της προσφυγής του Βέμερ ακολούθησαν και εκείνες των Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, όπου ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει αναβολή σε καμία.

Εδώ, επειδή είναι ξεχωριστές περιπτώσεις, αν δεν πληρωθούν, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό αφού θα έχει ταυτόχρονα τρεις αφαιρέσεις από -3, που αυτόματα σημαίνει υποβιβασμός.

Απλά οι περιπτώσεις αυτές είναι πιο εύκολες και αναμένεται το Τριφύλλι να πετύχει συμβιβασμό πριν εκτελεστούν και αφαιρεθούν οι βαθμοί.