Κατά της απόφασης της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα τάχθηκε η Super League. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Γιώργος Στράτος, εξέφρασε την αντίθεση της Λίγκας στην απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα, μετά τη συνάντηση του με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

«Η διακοπή δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα, ακυρώνει ό,τι θετικό έχει γίνει και υφίσταται. Θέτει σε τεράστια διακινδύνευση ολόκληρηrο το ελληνικό ποδόσφαριο πέρα από τις οικονομικές συνέπειες επί δικαίων και αδίκων σε όλες τις ομάδες του συνεταιρισμού μας», τόνισε ο Στράτος και σημείωσε:

«Υφίσταται νόμος και προβλεπόμενες ποινές να καταλογίσουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Εμείς έχουμε δική μας άποψη. Σε ό,τι κριθεί επιβεβλημένο και απαραίτητο στο νομοθετικό πλαίσιο και τα αρμόδια όργανα θα συζητήσουμε, πάντα σε συμφωνία με τους αρμόδιους θεσμούς. Θα είμαστε αρωγοί, έχουμε καταθέσει προτάσεις που θα της επαναφέρουμε. Δεν είχαμε διάσταση απόψεων, η διακοπή δεν συμβάλλει σε τίποτα, μπορεί να αποτελέσει οπισθοδρόμηση στον ευκταίο στόχο και άλλοθι για να κρυφτούν ορισμένοι πίσω από αυτήν. Ζητάμε την ταχύτερη άρση της διακοπής, έχουμε απόψεις και θα είμαστε παρόντες όταν μας ζητηθεί στο βαθμό που μας αναλογεί».

Επαφές Βασιλειάδη με φορείς

Την ίδια στιγμή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, μετά τη συνάντηση τουμε τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, και ακολούθως με τους Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα, ανακοίνωσε ότι έχει σταλεί πρόσκληση για συνάντηση και σε μέλη της διοργανώτριας αρχής, ενώ προχωρά καισε σειρά επαφών με άλλους φορείς.

Συγκεκριμένα για την Τετάρτη (14-3-18) και ώρα 5:00 μ.μ. έχουν κληθεί στο γραφείο του Υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη (15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών.