Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει απόψε στο Ολντ Τράφορντ τη Σεβίλλη στη ρεβάνς του 0-0 στην Ανδαλουσία με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο Μουρίνιο είχε άλλα θέματα στο μυαλό του!

Ο πορτογάλος τεχνικός ξέχασε για λίγο τη Σεβίλλη και ασχολήθηκε με τον πρώην προπονητή της Κρίσταλ Πάλας Φρανκ ντε Μπουρ, ενοχλημένος από τις δηλώσεις που έκανε για τον Μάρκους Ράσφορντ. Ο ολλανδός τεχνικός είπε ότι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είναι άτυχος που αγωνίζεται κάτω από τις οδηγίες του Μουρίνιο, ο οποίος ενδιαφέρεται μόνο για το αποτέλεσμα.

Ο Πορτογάλος τον χαρακτήρισε «χειρότερο προπονητή στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ» και συνέχισε λέγοντας: «Επτά ματς, επτά ήττες. Δεν είναι καλό για τον Ράσφορντ που έχει εμένα προπονητή, επειδή ενδιαφέρομαι για το αποτέλεσμα και τη νίκη. Αν είχε αυτόν προπονητή θα μάθαινε καλά την ήττα».

Ο Μουρίνιο πάντως θυμήθηκε και τη Σεβίλλη: «Είναι πιο δύσκολο απ’ ό,τι ο αγώνας με τη Λίβερπουλ. Το Σάββατο παίζαμε απλώς για τρεις βαθμούς. Κόντρα στη Σεβίλλη διεκδικούμε την πρόκριση στα προημιτελικά και τέτοια νοκάουτ παιχνίδια κρύβουν πάντα παγίδες». Ο Βιτσέντζο Μοντέλα ζήτησε γκολ από τους παίκτες της Σεβίλλης: «Ξέρουμε ότι για να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Κυρίως θα πρέπει να σκοράρουμε σε μία δύσκολη έδρα».

– Στο Ολίμπικο η Ρόμα υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία είχε νικήσει 2-1 στο πρώτο ματς. «Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Να ξέρουμε πότε θα πρέπει να πιέσουμε, αλλά και τα σημεία του αγώνα στα οποία θα πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα. Η πρόκριση στην προημιτελική φάση θα είναι πολύ σημαντική για τη Ρόμα» υποστήριξε ο βραζιλιάνος αμυντικός Ζουάν Ζέσους.