Επειτα από δύο ισοπαλίες, ο Αρης επέστρεψε στις νίκες, αλλά και στην κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού επικράτησε στο Κλεάνθης Βικελίδης του Εργοτέλη με 3-0, ανεβάζοντας την απόδοσή της στο β’ μέρος, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα τρία γκολ (Πλατέλλας 54′ πέν., Κάσσος 76′ και Χαντί 90+5).

«Η προσήλωση στο πλάνο ήταν το κλειδί για τη νίκη. Αρχίζουμε προετοιμασία για τον αγώνα στην Πάτρα. Ταπεινά, κάτω το κεφάλι και πάμε για το επόμενο» είπε ο προπονητής του Αρη.

Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι η Σπάρτη έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη νίκη ύστερα από τέσσερις ήττες. Προηγήθηκε με τον Ράντι στο 68′, αλλά η ΑΕ Καραϊσκάκης ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ευαγγέλου. Ετσι, η Σπάρτη έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα στα Περιβόλια, όπου ο Κισσαμικός υποδέχεται την Παναχαϊκή (15.00). Στη βαθμολογία, ο Αρης είναι πάλι πρώτος με 51 βαθμούς, ακολουθεί ο ΟΦΗ με 49, ενώ η Παναχαϊκή είναι στην τρίτη θέση με 43.