«Δεν χρειάζεται συζήτηση, αλλά λήψη αυστηρών μέτρων», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τα τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή.

«Οι σκηνές που είδαμε προσβάλλουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάνουν κακό στην ομάδα και στον κόσμο του ΠΑΟΚ», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον ρ/σ «Πρακτορείο» του ΑΠΕ-ΜΠΕ.και υπογράμμισε:«Ο οποιοσδήποτε μπαίνει με περίστροφο, με τέτοιον τσαμπουκά, σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο -πολύ δε περισσότερο, αν είναι πρόεδρος μιας ομάδας- είναι απαράδεκτο, όπως και να το δει ο καθένας».

Κληθείς να σχολιάσει τα γεγονότα που συνέβησαν, την Κυριακή στην Τούμπα, ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε: «Θέλω να είμαι απόλυτα σαφής και κατηγορηματικός. Θεωρώ ότι τα χθεσινά επεισόδια, το χθεσινό σκηνικό προσβάλλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα έλεγα ότι πρέπει να αποτελέσει αφορμή, όχι για μια μεγάλη συζήτηση, αλλά για αυστηρά μέτρα. Είναι προκλητική η χθεσινή εικόνα και νομίζω ότι κάνει πρώτα από όλα κακό στην ίδια την ομάδα του κ. Σαββίδη και στον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Σημείωσε, δε, πως δεν μπορεί να υπάρξει καμιά ευνοϊκή μεταχείριση ούτε για πρόσωπα, ούτε για ομάδες. «Δεν υπάρχουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά για τον οποιονδήποτε και σε οποιαδήποτε θέση και αν είναι, πολύ δε περισσότερο εάν είναι ένα δημόσιο πρόσωπο»