Θρήνος στη Λάρισα για την Πωλίνα Τσαπακίδου που σκοτώθηκε πρόωρα σε ηλικία 30 ετών.

Το νήμα της ζωής της άτυχης νεαρής που εργάζονταν σε κατάστημα με είδη τεχνολογίας στο κέντρο της Λάρισας, κόπηκε βίαια και πρόωρα όταν επιχείρησε με το ποδήλατό της να διασχίσει την παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση με την οδό Βόλου.

Εκεί, νταλίκα ερχόμενη από την οδό Βόλου στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, παρέσυρε την 30χρονη που βρήκε το θάνατο κάτω από τις ρόδες της. Η Πωλίνα που καταγόταν από τη Νάουσα, ήταν αρραβωνιασμένη στη Λάρισα όπου και ζούσε, ενώ σχεδίαζε σε μερικούς μήνες το γάμο της.

Δάκρυα για την Πωλίνα Τσαπακίδου

Το δυστύχημα έγινε χθες το πρωί (07-03-2018) την ώρα που το φορτηγό επιχειρούσε στροφή προς Θεσσαλονίκη ερχόμενο από τη Βόλου (με κατεύθυνση από Βόλο προς Λάρισα) και η άτυχη ποδηλάτισα στριμώχτηκε στο λεγόμενο τυφλό σημείο που δεν έχει ορατότητα ο οδηγός, ενώ επιχειρούσε να περάσει απέναντι με το ποδήλατό της προς Λάρισα.

Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό της. Οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, διαπίστωσαν απλά το θάνατό της.

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος στη Λάρισα

Επί τόπου έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα για αρκετή ώρα. Τα αίτια του δυτυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λάρισας.

Σκληρές εικόνες μετά το τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα

Όπως θα δείτε στη μαρτυρία που καταθέτει ο εργαζόμενος σε παρακείμενη επιχείρηση αξεσουάρ αυτοκινήτων κ. Χρήστος Νάρης, δυστυχώς η κοπέλα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του βαρέως οχήματος, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Πηγή:onlarissa.gr,thessaliatv.gr,larissanet.gr