Ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχής, μετά την νέα νίκη και πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης, απέναντι στην Παρί Σ.Ζ: «Δεν είμαι ιδιοφυία. Αυτό που κάνουμε είναι να βρούμε την καλύτερη, και πιο συμπαγή ομάδα να παρουσιάσουμε μέσα στο γήπεδο. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο παιχνίδι, κάναμε και ένα πολύ καλό αγώνα εδώ στο Παρίσι. Νικήσαμε δύο φορές την Παρί Σ.Ζ, που είναι μία πολύ καλή ομάδα», είπε ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αυτή την φορά δεν κάναμε λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε λάθη ποτέ. Ηταν σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο και τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Είμαι ευτυχής αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε, ενώ κλήθηκε να κάνει σύγκριση ανάμεσα στους δύο…Ρονάλντο:

«Είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι παίκτες, έπαιξα με τον άλλο Ρονάλντο, ο οποίος ήταν ένα φαινόμενο, ενώ αυτόν τον βλέπουμε όλοι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του Αστόρι: «Περισσότερο από μια σκέψη που μπορούμε να κάνουμε για εκείνον, ας σκεφτούμε την οικογένειά του. Είναι μια τραγωδία, σκεφτόμαστε την οικογένεια του, την δύο ετών κόρη του».