Έναν ιδιαίτερο αγώνα έδωσαν στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Τζακ Σοκ. Ο 36χρονος Ελβετός κορυφαίος τενίστας του κόσμου και ο 25χρονος Αμερικανός (νο 10 στην παγκόσμια κατάταξη) πρόσφεραν το δικό τους θέαμα προκειμένου να ενισχυθεί το ίδρυμα του Φέντερερ που φιλοξενεί παιδιά από την Αφρική.
Ο αγώνας είχε την ονομασία «Match of Africa 5», ήταν επίδειξης, εμπλουτισμένος με πολλές αστείες στιγμές, τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι και μαζεύτηκε ένα ποσό της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Για την ιστορία, ο Φέντερερ νίκησε τον Σοκ με 7-6, 6-4. Στη συνέχεια έδωσαν κι ένα διπλό του ενός σετ, όπου ο Φέντερερ είχε για συμπαίκτη τον ιδιοκτήτη της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και ο Σοκ τη διευθύντρια ειδήσεων του NBC Σαβάνα Γκάθρι. Νικητής και εδώ ήταν ο Φέντερερ.
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες







