Ανεξέλεγκτες δρουν ορισμένες συμμορρίες που χτυπάνε καταστήματα και σπίτια, ακόμη και γνωστών τραγουδιστών, ηθοποιών και επιχειρηματιών στα Βόρεια Προάστια. Μόλις την περασμένη εβδομάδα μια τέτοια συμμορία εισέβαλε στο σπίτι του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου με τσεκούρια.

Σύμφωνα με το newsit, μικτή συμμορία Ρομά και Αλβανών, αποτελούμενη από τουλάχιστον 9 άτομα έχουν σκορπίσει το τρόμο σε ιδιοκτήτες κατοικιών, καταστημάτων, ακόμα και περιπτέρων, στα Βόρεια προάστια τις Αττικής.
Πρόσφατα εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία από το χώρο του φαρμάκου.
Ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας στην περιοχή του Καπανδριτίου, το απόγευμα τις Πέμπτης ήταν στην αυλή του σπιτιού του και πότιζε τα λουλούδια στο κήπο.

Ξαφνικά εισέβαλαν στο περίβολο έξι άγνωστα άτομα, που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και τον ακινητοποίησαν, απειλώντας τον με τσεκούρια, μαχαίρια κι ένα όπλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, οι κακοποιοί ρώτησαν των ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας εάν υπάρχουν συγγενείς του στο εσωτερικό του σπιτιού. Όταν τους απάντησε αρνητικά, καθώς η σύζυγος του και το παιδί του είχαν πάει βόλτα, τότε τον υποχρέωσαν να μπουν μαζί στο εσωτερικό της μονοκατοικίας, όπου και τον κράτησαν όμηρο, ανακρίνοντας τον παράλληλα προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Οι κακοποιοί αφού άρπαξαν κοσμήματα και μετρητά αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, έφυγαν από την μονοκατοικία, αφού πρώτα έδεσαν και φίμωσαν των ιδιοκτήτη. Βέβαια πήραν τα κλειδιά από το αυτοκίνητο του, έκοψαν τις γραμμές στο σταθερό τηλέφωνο, πήραν μαζί τους το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα του σπιτιού, προκειμένου να μην αφήσουν πίσω τους το παραμικρό στοιχείο.