Σε τοπική ηρωίδα αναδείχθηκε τροχονόμος στην Κίνα καθώς κατάφερε να σώσει ένα τρίχρονο κοριτσάκι που έπεσε από το παράθυρο του 5ου ορόφου.

Το  περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα, όταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι βγήκε έξω από το παράθυρο ενός κτιρίου στην πόλη Καϊλί. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γείτονες, έπεσε στο κενό.Την κρίσιμη στιγμή η τροχονόμος Τσεν Ζονγκπίνγκ και ένας άλλος που βρισκόταν δίπλα της προσπάθησαν να το πιάσουν.

Μία τέντα που υπήρχε στον τέταρτο όροφο επιβράδυνε την πτώση του μικρού παιδιού, το οποίο βρέθηκε στα απλωμένα χέρια της Τσεν και στη συνέχεια, έπεσαν και οι δύο στο έδαφος. Τόσο η Τσεν, όσο και το κοριτσάκι διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε τραυματισθεί ελαφρά στο κεφάλι και είχε σπάσει ένα πόδι.

Η Τσεν όμως κατά τη βίαιη πτώση στο έδαφος τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα. Λίγες ημέρες μετά το συμβάν η Τσεν βγήκε από την εντατική μονάδα θεραπείας καθώς είχε ανακτήσει τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε σε κανονικό θάλαμο.

Το κοριτσάκι από την πλευρά του πήρε αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η τοπική κυβέρνηση επιβράβευσε την τροχονόμο χορηγώντας της 90.000 γιουάν (περίπου 14.100 δολάρια ΗΠΑ) για τη θαρραλέα πράξη της.