Με την Μπάγερν να έχει ξεφύγει είκοσι βαθμούς από τη δεύτερη Σάλκε, το ενδιαφέρον στο γερμανικό πρωτάθλημα εντοπίζεται στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες πέρασε εύκολα από την έδρα της Φράιμπουργκ, ενώ η Σάλκε επικράτησε στο Γκελζενκίρχεν της Χέρτα (1-0) και έχει το προβάδισμα. Πολύ κοντά είναι και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 το Αννόβερο), αλλά και η Ντόρτμουντ που πήρε 1-1 στη Λειψία.

Ωστόσο, το πρόσωπο της αγωνιστικής ήταν ο 20χρονος τερματοφύλακας της Μάιντς, Φλόριαν Μίλερ, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Κόστιτς στο εκτός έδρας ματς με το Αμβούργο, ενώ είχε και άλλες αποτελεσματικές επεμβάσεις. Η Μάιντς πήρε το 0-0 και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της, καθώς διατήρησε τη διαφορά των επτά βαθμών από το Αμβούργο.

Αλλα αποτελέσματα στην 25η αγωνιστική: Κολωνία – Στουτγάρδη 2-3, Αουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 0-2, Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν 1-2, Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης 2-2.

Βαθμολογία: Μπάγερν 63, Σάλκε 43, Αϊντραχτ και Ντόρτμουντ από 42, Λεβερκούζεν 41, Λειψία 39, Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ από 35.