Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χούλιο Ιγκλέσιας είναι το τραγούδι «Dobre Diablo» (Φτωχός Διάβολος). Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν φυσικά για έρωτα: «Δεν ξέρεις πώς είναι όταν κάποιος που αγαπάς, αυτός δεν σε αγαπά».

Ο συνονόματος του διάσημου τραγουδιστή, ο Ματίας Ιγκλέσιας, θα μπορούσε να σιγοτραγουδά το «Dobre Diablo» φεύγοντας από το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Το καλοκαίρι του 2013 είχαν φουντώσει οι φήμες περί φλερτ του Αργεντινού με τον ΠΑΟΚ, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους οι φίλα προσκείμενες ιστοσελίδες στον Δικέφαλο ενημέρωναν ότι ο παίκτης αρέσει αλλά μόνο στο… τζάμπα.

Φτωχός Διάβολος λοιπόν ο Ιγκλέσιας, αντέδρασε ως πληγωμένος εραστής βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί των 10 αγώνων του ΠΑΟΚ. Συγγνώμη, ένδεκα κατά τον Ιβάν Σαββίδη, που έδωσε και πριμ νίκης στους παίκτες για την επιτυχία τους επί του Ολυμπιακού.

Ηταν τέτοια η χυλόπιτα που έριξε ο Ιγκλέσιας στον Δικέφαλο ώστε ο τιμ μάνατζερ Παντελής Κωνσταντινίδης το πήρε βαρέως. Ως μαινόμενος ταύρος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το πέρας του αγώνα και άρχισε να κυνηγά τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Νίκο Καλτσά γιατί έδειξε τα… γεννητικά του όργανα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τους ποιους; Μα δεν απαγορευόταν η παρουσία των φίλων του Δικεφάλου στην Τρίπολη;

Κοντά στον Κωνσταντινίδη βρέθηκε πάντως σύσσωμη η αποστολή του ΠΑΟΚ και βέβαια ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που μίλησε άπταιστα γαλλικά με τον αμυντικό του Αστέρα Μανώλη Μπέρτο.

Μα γιατί κύριοι του ΠΑΟΚ εξανίσταστε; Γιατί δεν περιμένετε τη νέα επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη; Πού ξέρετε, μπορεί να πιστεύει πως νικήσατε ξανά και να σας δώσει και πριμ, όπως έκανε και για το προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη στην περίπτωση που σήμερα ανακοινωθεί πως αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ για το «χαρτάκι» που «χάιδεψε» τον προπονητή των Ερυθρολεύκων Οσκαρ Γκαρσία είναι από τις στιγμές που όλοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Να εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε. Το πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό στην ανατροπή του Ινσούα από τον Ενγκελς αποτελεί εφεύρεση του «Κύρου Γρανάζη» Ευαγγέλου, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως έγινε έξω από την περιοχή.

Ετσι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το μαραμένο Τριφύλλι κατάφερε φέτος να κόψει πέντε πολύτιμους βαθμούς από τον Ολυμπιακό, για τον οποίον ο πιο βατός στόχος είναι πλέον το κυνήγι της δεύτερης θέσης. Με τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει οι Ερυθρόλευκοι στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έχουν περισσότερες πιθανότητες να προκριθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, λόγω των αδύναμων υποψήφιων αντιπάλων στα προκριματικά, παρά η ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα.