«Δυστυχώς ένα πέναλτι εκτός περιοχής μάς κόστισε τη νίκη. Ομως δεν ήμαστε και αρκετά επιθετικοί και δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Οσκαρ Γκαρσία εξέφρασε τα παράπονά του για την ισοφάριση που δέχτηκε η ομάδα του, καθώς αυτή ήρθε από πέναλτι το οποίο δόθηκε στον Ενγκελς για μαρκάρισμα πάνω στον Ινσούα, το οποίο όμως ήταν εκτός περιοχής!

Πάντως ο ισπανός τεχνικός παραδέχτηκε παράλληλα ότι η ομάδα του έχει προβλήματα και ήταν ξεκάθαρος: «Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα διαπίστωσα ότι έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Διανύουμε την πιο δύσκολη περίοδο για φέτος και ήρθε η ώρα να κάνουμε και την αυτοκριτική μας. Να δούμε εάν έχουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και αν έχουμε καλύτερους παίκτες από τις άλλες ομάδες και τελικά να πάρουμε αποφάσεις» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ικανοποίηση Ουζουνίδη

Από την πλευρά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τους παίκτες του, ενώ όπως είπε: «Ελπίζω να είδαν το παιχνίδι και οι άνθρωποι της διοίκησης. Πάντως τηλέφωνο δεν δέχτηκα μετά το ματς καθώς, όπως σας έχω ξαναπεί, έχω να μιλήσω με τον μεγαλομέτοχο από τις 21 Σεπτεμβρίου» τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, ιδιαίτερα στο τελευταίο ημίωρο που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

«Προφανώς απελευθερώθηκαν μετά το γκολ που δεχτήκαμε και έπαιξαν πιο άνετα! Εκεί βέβαια βρήκε και ο Ολυμπιακός τις ευκαιρίες του και θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0, αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμάς ο βαθμός δεν μας λέει κάτι, αλλά όσοι έχουμε απομείνει τα δίνουμε όλα. Είμαστε μια ομάδα με βαριά φανέλα και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για την 5η θέση, αλλά είναι δύσκολο. Επίσης είμαστε έτσι κι αλλιώς λίγοι, είχαμε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Αλτμαν, που είναι μάλλον χιαστός, οπότε καταλαβαίνετε την κατάσταση».

Εκκρεμείς… βαθμοί

Πάντως, το πρωτάθλημα πήρε φωτιά στην κορυφή και όσον αφορά την 5η θέση. Οσο για την υπόθεση «τίτλος», η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί πλέον και αν δεν χάσει στην Τούμπα την Κυριακή είναι έτοιμη για τον γύρο του θριάμβου.

Βέβαια, μπορεί να πάει στη Θεσσαλονίκη με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά από το +2 που έχει τώρα, καθώς σήμερα αναμένεται η απόφαση για την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, με τον Δικέφαλο να κινδυνεύει με μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών καθώς το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω τραυματισμού του προπονητή των Ερυθρολεύκων Οσκαρ Γκαρσία από το ρολό ταμειακής μηχανής που δέχτηκε στο πρόσωπο από οπαδό του ΠΑΟΚ.

Οι ελπίδες του Ολυμπιακού ωστόσο ψαλιδίστηκαν σημαντικά μετά τη χθεσινή ισοπαλία, ενώ εκκρεμεί και η έφεση που έχει κάνει για την αφαίρεση τριών βαθμών από τα επεισόδια οπαδών του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η Ενωση έχει να παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ και μετά φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, παίζει με τον Πλατανιά στα Χανιά, υποδέχεται τον Λεβαδειακό και τελειώνει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές σε Κέρκυρα και Απόλλωνα.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ΑΕΚ πάει στον Ατρόμητο, φιλοξενεί Πανιώνιο και Ξάνθη, παίζει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και τελειώνει εντός με τον Πλατανιά.

Χαμός γίνεται και για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, με Πανιώνιο, Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης να ισοβαθμούν με 32 βαθμούς, τον Παναθηναϊκό στους 31 και τα Γιάννινα στους 30.