Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται εντός της ημέρας, η υπόθεση της απόλυσης εργαζόμενης, αλλά και συνδικαλίστριας του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου από γνωστή εταιρεία του Ηρακλείου, καθώς αναμένεται να εκδικαστεί η αγωγή που έχει κατατεθεί και αφορά στην ανάκληση της απόφασης αυτής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η διοίκηση του Συνδικάτου, η απόλυση της συνδικαλίστριας και μητέρας τριών παιδιών είναι «παράνομη και τρομοκρατική» και αφορά στη συνδικαλιστική της δράση στο πλαίσιο της διεκδίκησης καλύτερων όρων εργασίας.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιούν, με τη στήριξη και μελών της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑ.ΜΕ συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τις 9 το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

Σε σχετική τους ανακοίνωση επισημαίνουν: “Μέσα στο «κλίμα οικογένειας» που καλλιεργεί η εταιρία εντάσσεται και η πρόσφατη απόλυση εργαζόμενης και μάνας 3 παιδιών με την αιτιολογία ότι «κάνει καλά την δουλειά της αλλά δεν κάνει το κάτι παραπάνω», αφήνοντας την στο έλεος την ίδια και την οικογένειά της, ενώ παράλληλα εργαζόμενοι συνεχίζουν να παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον γιατί δεν αντέχουν σε αυτές τις συνθήκες εντατικοποίησης.

Πηγή: cretapost.gr