Ακόμα τρεις βαθμούς στο… σακούλι πρόσθεσε ο Λεβαδειακός, ο οποίος νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 43′ με τον Κρίζμαν κατάφεραν να γυρίσουν το ματς μέσα σε 3′. Στο 60′ χρίστηκε σκόρερ ο Σουμπίνιο, μετά από τραγικό λάθος του Μπόζοβιτς και στο 63′ ο Μαρκόφσκι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε στο πρώτο ημίωρο την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η ΑΕΛ ήταν αυτή που έχασε μοναδική ευκαιρία στο 21′ να ανοίξει το σκορ. Ο Περόνε έκανε το σουτ, μετά από φάση διαρκείας και ο Ζαρακουσας με ψαλίδι έδιωξε πάνω στην γραμμή! Στο 43′ ο Κριζμάν έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τριποτσέρη, άλλαξε πορεία και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι μέσα σε 3′. Ο Σουμπίνιο στο 60′ εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, αλλά ο Μπόζοβιτς δεν υπολόγισε σωστά και δέχθηκε ένα… παιδικό γκολ! Τρία λεπτά αργότερα ο Μαρκόφσκι έκανε την ανατροπή για τον Λεβαδειακό και με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1. Εως το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπόζοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τριποτσέρη.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κάρτες: Τριποτσέρης – Λαγός, Μπόζοβιτς

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Ζαραδούκας (62′ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Νιάσε, Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (80′ Καθάριος), Γιουσούφ (70′ Σαβαντόγκο), Μαρκόφσκι.

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεφ (83′ Μόρας), Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (76′ Μλαντένοβιτς), Λεοζίνιο (69′ Ρέντζας), Κρισμάν, Περόνε.