Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Λειψία και την Ντόρτμουντ. Οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να έχουν προβάδισμα για τη δεύτερη θέση, αλλά τελικά αρκέστηκαν σε ένα βαθμό. Ο Ογκουστίν στο 29′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόις στο 38′. Ο Σωκράτης Παπασταθοπουλος έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς.

Η Αϊντραχτ συνεχίζει να ζει το όνειρό της και κάθε αγωνιστική που περνάει βρίσκεται πιο κοντά στο Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα της Φρανκφούρτης νίκησε 1-0 το Ανόβερο με το μοναδικό τέρμα της συνάντησης να πετυχαίνει ο Ντα Κόστα στο 39′.

Το Αμβούργο με βασικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, είχε δύο δοκάρια, έχασε πέναλτι (ο Μίλερ απέκρουσε το σουτ του Κόστιτς) και έτσι η Μάιντς που δεν απείλησε πήρε το 0-0. Η θέση του Αμβούργου είναι πλέον πιο δύσκολη από κάθε άλλη χρονιά, καθώς είναι στην προτελευταία θέση με επτά βαθμούς διαφορά από τη Μάιντς. Σημειώνουμε ότι οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται απ’ ευθείας, ενώ η 16η παίζει μπαράζ με την ομάδα που θα καταλάβει την τρίτη θέση στη Β’ κατηγορία.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 25ης αγωνιστικής:

Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης 2-2

(5′ Ζακάρια, 33′ αυτ. Μοϊσάντερ – 59′ Ντιλέινι, 78′ Γιόχανσον)

Σάλκε-Χέρτα Βερολίνου 1-0

(37′ Πιάτσα)

Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 1-2

(79′ Μεχμέντι -31′ πεν. Αλάριο, 78′ Μπραντ)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ανόβερο 1-0

(39′ Ντα Κόστα)

Άουγκσμπουργκ-Χοφενχάιμ 0-2

(30′ Κράμαριτς, 51′ Γκνάμπρι)

Αμβούργο-Μάιντς 0-0

Λειψία-Ντόρτμουντ 1-1

(29′ Ογκουστίν – 38′ Ρόις

Κολωνία-Στουτγκάρδη 4/3

Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 4/3