Λένε ότι από αγκάθι βγαίνει ρόδο και η αλήθεια είναι ότι στον Παναθηναϊκό έκαναν πράξη αυτή την παροιμία μετατρέποντας σε ρόδο το μεγαλύτερο αγκάθι των προσφυγών για την ομάδα, αυτήν του Στάθη Ταυλαρίδη.

Θυμίζουμε ότι η προσφυγή έχει εκδικαστεί και αν δεν υπήρχε συμφωνία θα είχαμε την πρώτη αφαίρεση τριών βαθμών από τον σύλλογο μέχρι να εξοφληθεί ο παίκτης. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο πρώην άσος του Τριφυλλιού θα λάβει περί τις 80.000 ευρώ από το συνολικά οφειλόμενο προς αυτόν ποσό που είναι 97.000. Τα υπόλοιπα τα χαρίζει στον σύλλογο και η υπόθεση αυτή –που ήταν και η πιο επικίνδυνη χρονικά –πρόκειται να μπει στο αρχείο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο νόμικός του σύμβουλος Πάρης Ατλαμάζογλου που βοήθησε στο να γίνει πιο γρήγορα και ανώδυνα η συμφωνία.

Καιρός ήταν να βάλει και η διοίκηση κάποιο…γκολ, αφού μέχρι στιγμής είχε μόνο αυτογκόλ. Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει προσωπικά, μιλώντας απευθείας μαζί του, το θέμα με τον Αντρέα Στραματσόνι καθώς ο ιταλός πρώην τεχνικός της ομάδας διεκδικεί και αυτός τα χρήματά του και είχε κάνει καταγγελία.

Ολα αυτά επιτρέπουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του να δουλεύουν ακόμα πιο απρόσκοπτα έχοντας μπροστά τους το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.