Μια συγκινητική ιστορία, αλλά και συνάμα τραγική, από αυτές που βρίσκει κανείς μόνο στον κινηματογράφο, αποκαλύπτει η Dailymail. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε μια μητέρα, δύο παιδιών, μόλις 31 ετών, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της.

Η Jenna Greenwood, βοηθός υγειονομικής περίθαλψης στο Χάλιφαξ του δυτικού Γιορκσάιρ, εννέα μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου της, βυθισμένη στην κατάθλιψη και μη μπορώντας να ξεπεράσει την απώλεια, έβαλε τέρμα στη ζωή της. Η εφημερίδα αναφέρει ότι την προηγούμενη ημέρα είχε πάει σε γιορτή που έκανε ο πατέρας της ο οποίος αποκάλυψε ότι μέσα στη θλίψη της είχε επισκεφτεί και μέντιουμ προκειμένου να αντέξει στη μνήμη του φίλου της, Kallum Bate.

Είχε γνωρίσει το Bate το 2014. ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο του 2016. Το τραγικό της ιστορίας ήταν ότι και ο ίδιος έπασχε από κατάθλιψη και κρεμάστηκε.

«Μου είπαν ότι το είχε πάρει πολύ άσχημα και προσπαθούσε να συμβιβαστεί με την ιδέα. Έκανε το καλύτερο δυνατό για να αντέξει την απώλεια και να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά», είπαν φίλοι της κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας σε δικαστήριο που ερευνούσε το μυστικό της αυτοκτονίας της.