Νέα περιστατικά έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση στον Όσκαρ Γκαρθία το απόγευμα της Κυριακής με το ρολό ταμειακής μηχανής που δέχτηκε στο κεφάλι από οπαδό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόκκινος Πρωταθλητής, άγνωστοι τηλεφωνούσαν συνεχώς στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο και απειλούσαν πως θα κάψουν το νοσοκομείο αν γινόταν δεκτός από αυτό ο προπονητής του Ολυμπιακού!

Η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν έγκαιρη, ενώ εκτός από την κλούβα των ΜΑΤ που είχε στηθεί έξω από το νοσοκομείο, υπήρχαν δύο άντρες με πολιτικά μέσα στο ιατρικό και ήταν υπεύθυνα για τη φύλαξη των μελών που συνόδευαν τον Ισπανό προπονητή.

Ο Γκαρθία από πλευράς του αποχώρησε από το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο εμφανώς καταβεβλημένος σωματικά και ψυχολογικά, καθώς συνέβη μία πρωτόγνωρη για εκείνον κατάσταση στην 25ετή πορεία του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί και η επέμβαση σκωληκοειδίτιδας στην οποία είχε προβληθεί πριν από μερικές μέρες και όπως καταλαβαίνει κανείς δεν είναι καθόλου εύκολο για εκείνον να δεχτεί με ψυχραιμία όλα αυτά τα περιστατικά.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα ντροπιαστικό γεγονός καθώς ούτε σε καιρό πολέμου δεν απειλείται ένα νοσοκομείο.