Από τη στιγμή που ο περσινός «αυτόματος» κανονισμός περί τραυματισμού αξιωματούχου του αγώνα (χωρίς την παρουσία... δυναμόμετρου) επιτρέπει φέτος τη διαδικασία δικαστηρίου (πέρυσι ο Παναθηναϊκός μέσα σε τρεις ημέρες είχε χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά και είχε τιμωρηθεί με -3), λογικό είναι ο ΠΑΟΚ να επιστρατεύσει όλα τα μέσα, ακόμα και τα χρώματα του συλλόγου - κάνοντας δηλαδή σε κάποιες περιπτώσεις το μαύρο άσπρο αν χρειαστεί -, προκειμένου να διατηρήσει τα κεκτημένα και να παραμείνει φαβορί για το πρωτάθλημα.
Ενας δικός του παίκτης, ο Ουάρντα, τον κράτησε στην κορυφή - με παιχνίδι λιγότερο - ισοφαρίζοντας στο τέλος την ΑΕΚ. Επειτα από αυτό το αποτέλεσμα, εάν ο ΠΑΟΚ πετύχει - στις δικαστικές αίθουσες - να γίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση νίκης θα αγκαλιάσει το πρωτάθλημα, ενώ ενδεχομένως θα υποδεχθεί και την ΑΕΚ με κόσμο.
Ολα αυτά όμως θα προσπαθήσει να τα κερδίσει στο δικαστήριο, ισχυριζόμενος μεταξύ άλλων ότι ο Γκαρσία δηλώθηκε εκπρόθεσμα (αν και ο Αρετόπουλος τον είχε γράψει από την πρώτη στιγμή), δεν τον είδε έγκαιρα ο γιατρός του γηπέδου, ο Ολυμπιακός αποχώρησε προς τα αποδυτήρια χωρίς να έχει δώσει τέτοια εντολή ο διαιτητής και πως οι εξετάσεις του κόουτς του Ολυμπιακού ήταν καθαρές.
  
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από