Ο Παναιτωλικός κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα με 1-0 στη χθεσινή λασπομαχία στο Αγρίνιο και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έβαλε σφραγίδα παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με τη χθεσινή νίκη τους να φτάσουν τους 29 βαθμούς και ατενίζουν το μέλλον τους στη Σούπερ Λίγκα με μεγάλη άνεση. Η Κέρκυρα από την πλευρά της παραμένει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη καθώς ο Απόλλωνας ηττήθηκε στην Ξάνθη.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού και πήρε τους τρεις πόντους, χάρη σε γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπαρμπόσα, με την ομάδα του Αγρινίου να καταφέρνει να διαφυλάξει το προβάδισμά της στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η Κέρκυρα προσπάθησε στην επανάληψη να βρει το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του ματς, με τον Κυριακίδη να πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση και να μην επιτρέπει στους νησιώτες να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου ήταν χωρίς αμφιβολία από τους πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Αργκους, Μύγας, Μαρινάκης, Μάρκος Πάουλο (10′ Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Μοράρ, Μάζουρεκ (88′ Ιταμπέλ), Χόρχε Ντίας, Μπαρμπόσα (80′ Μπράβο).

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Γεωργίου (73′ Ζορμπάς), Παμλίδης (70′ Μενσά), Σπίνουλας, Μυτίδης, Ρόλε (79′ Γεωργακόπουλος), Γρομητσάρης.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ