Φυσικοθεραπευτές, παιδαγωγούς, ψυχολόγους, νοσηλευτές και βοηθούς νοσηλευτών, εργοθεραπευτές, μαίες, φροντιστές/γηριατρικούς νοσηλευτές καθώς και βρεφοκόμους/παιδοκόμους για την Αττική αναζητά η HealthAnytime, η πρώτη πύλη εύρεσης νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας. Για όλες τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν γνώση Αγγλικών, ενώ θα συνεκτιμηθεί η γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας.

Επίσης πρέπει να έχουν ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας, αλλά και οργάνωση, συνέπεια και υπευθυνότητα. Ειδικότερα, για τις θέσεις των φυσικοθεραπευτών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο φυσικοθεραπείας, ενώ αντίστοιχα πτυχίο παιδαγωγού (νηπιαγωγών) απαιτείται για τις θέσεις των παιδαγωγών και πτυχίο ψυχολογίας για τις θέσεις των ψυχολόγων.

Πτυχίο εργοθεραπείας πρέπει να έχουν όσοι επιθυμούν να απασχοληθούν ως εργοθεραπευτές και πτυχίο μαιευτικής όσοι απασχοληθούν ως μαίες. Πτυχίο νοσηλευτή και άδεια άσκησης επαγγέλματος απαιτούνται για τις θέσεις των νοσηλευτών και των βοηθών νοσηλευτών, αλλά και των φροντιστών/γηριατρικών νοσηλευτών.

Πτυχίο βοηθού βρεφοκόμων – παιδοκόμων και άδεια άσκησης επαγγέλματος απαιτούνται για τις θέσεις των βρεφοκόμων και των παιδοκόμων, καθώς και των βοηθών αυτών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλες τις θέσεις είναι η ύπαρξη τίτλου σπουδών στον χώρο των Υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας.

Για βιογραφικά σημειώματα ή για πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνήσουν στο info@healthanytime.gr.