Προσωπικό για μπουφέ, γυναίκες για λάντζα, αρτοποιούς, οδηγούς/ πωλητές καταστημάτων, εργάτες εργαστηρίου, βοηθητικό προσωπικό αρτοποιίας αλλά και αρτεργάτες για τα καταστήματα της Αθήνας, της Καλλιθέας Χαλκιδικής αλλά και της Νέας Ραιδεστού αναζητά η εταιρεία εστίασης –catering Τερκενλής.

Η εταιρεία προσφέρει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών και ασφάλιση, πλήρη απασχόληση, συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση, αλλά και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

Ειδικότερα, για τις θέσεις του προσωπικού μπουφέ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώση αγγλικών και να είναι ηλικίας έως 35 ετών, ενώ για τις θέσεις γυναικών λάντζας οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 50 ετών.

Ειδικά για τις θέσεις στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, σε όσες προσληφθούν προσφέρεται διαμονή.

Απαραίτητο το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και μηχανής είναι για τις θέσεις των οδηγών –πωλητών καταστημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 30 ετών, και ευελιξία στο ωράριο εργασίας.

Προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε ανάλογη θέση θα πρέπει να έχουν οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις των αρτοποιιών.

Επιπλέον θα πρέπει να είναι κάτοχοι ΙΧ και να έχουν ηλικία έως 50 ετών. Οι θέσεις αφορούν μόνο το κατάστημα της εταιρείας στη Νέα Ραιδεστό.

Ανάλογη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση απαιτείται και για τις θέσεις των εργατών εργαστηρίου. Οι θέσεις αφορούν κυρίως το κατάστημα στην Καλλιθέα Χαλκιδικής κατά την τουριστική σεζόν 2018 και θα συνεκτιμηθεί εάν οι υποψήφιοι εκτός από την αγγλική γνωρίζουν και τη ρωσική γλώσσα. Το ανώτατο όριο ηλικίας για τις συγκεκριμένες θέσεις είναι τα 40 έτη. Στους προσληφθέντες προσφέρεται και διαμονή.

Κάτοχοι ΙΧ θα πρέπει να είναι οι υποψήφιοι για τις θέσεις του βοηθητικού προσωπικού αρτοποιίας και των αρτεργατών.

Και για τις δύο θέσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 50 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της εταιρείας προκειμένου να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα στη διεύθυνση: http://www.terkenlis.gr/Career.aspx