Αναζητάτε μια καριέρα στον τομέα αερομεταφορών; Η Aegean σάς προσκαλεί να γίνετε μέλος της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Ελλάδας προσφέροντας θέσεις ιπτάμενου προσωπικού, ομάδας πληρώματος πτήσης, αεροσυνοδών, αλλά και υπαλλήλων για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά αλλά και για να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα.

Ειδικότερα, για τις θέσεις του ιπτάμενου προσωπικού και συγκεκριμένα των συγκυβερνητών αεροσκαφών οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο CPL(A) με ATPL(A) Theory (Frozen ATPL) ή ATPL(A) και Multi Engine Instrument Rating σε ισχύ, πιστοποιητικό υγείας Τάξης 1σε ισχύ, ΜCC Course, πτυχίο Ραδιοτηλεφωνίας. Επιπλέον, χρειάζεται να γνωρίζουν πολύ καλά ελληνικά και αγγλικά, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Θα συνεκτιμηθεί και θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν τυχόν πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ αλλά και η γνώση DHC8 ή ATR Type Rating.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης, αξιολόγηση Flight Simulator, αλλά και προσωπική συνέντευξη. Για τις θέσεις των πιλότων και της ομάδας πληρώματος πτήσης οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να έχουν γνώσεις EASA / JAR ATPL με έγκυρη βαθμολογία τύπου Α320, 5.000 ώρες συνολικό χρόνο πτήσης με MTOW άνω των 25 τόνων, 1.000 ώρες ως PIC στο A320, ενώ η τελευταία πτήση με αεροσκάφος Α320 πρέπει να έχει γίνει εντός 24 μηνών. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι αιτούντες πρέπει να μπορούν να εργαστούν στην ΕΕ και να διαθέτουν σχετική άδεια εργασίας. Για τις θέσεις των μελών πληρώματος θαλάμου επιβατών οι υποψήφιοι απαιτείται να έχουν απολυτήριο λυκείου, αλλά και άριστη γνώση αγγλικών. Θα συνεκτιμηθεί η γνώση δεύτερης γλώσσας (γαλλικά ή ρωσικά ή ιταλικά ή γερμανικά) αλλά και τυχόν πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής.

Σημειώνεται ότι οι άνδρες υποψήφιοι χρειάζεται να έχουν εκπληρωμένες τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Για τις θέσεις των εκπροσώπων του τηλεφωνικού κέντρου, το οποίο λειτουργεί στο Head Quarter της Κηφισίας όλο το 24ωρο, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν άριστη γνώση των ελληνικών και των αγγλικών καθώς και να μιλούν μία από τις παρακάτω ξένες γλώσσες: γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ρωσικά, ισπανικά ή καταλανικά. Επιπλέον, να έχουν καλή γνώση του Microsoft Office.

Θα συνεκτιμηθεί ως πρόσθετο προσόν τυχόν πτυχίο ανώτερης σχολής. Για τις συγκεκριμένες θέσεις, βιογραφικά σημειώματα υποβάλλονται έως και τις 31 Μαρτίου.

Για όλες τις θέσεις οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων πρέπει εκτός από το βιογραφικό σημείωμα, γραμμένο στην αγγλική γλώσσα, να περιλαμβάνουν και μια πρόσφατη φωτογραφία διαβατηρίου.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας αναφέροντας τον σχετικό κωδικό, διαφορετικά δεν θα λαμβάνονται υπόψη: https: //www.jobs.net/jobs/aegeanair/el-gr/job/Greece/FLIGHT-CREW/J3W0C875R6JF4X39JRD/.

Βιογραφικά σημειώματα που έχουν ήδη υποβληθεί δεν θα ληφθούν υπόψη.