Συγκλονιστικός είναι για ακόμη μια φορά ο πατέρας της μικρής Μελίνας που έχασε τη ζωή της σε ηλικία τεσσάρων ετών σε εγχείρηση ρουτίνας. Μετά από όσα έγιναν στη Βουλή με τις καταγγελίες Γεωργιάδη και τις απαντήσεις Πολάκη, ο πατέρας της μικρής, Μάνος Παρασκάκης, έκανε μια ακόμη συγκινητική ανάρτηση στο facebook. Εγραψε συγκεκριμένα:
Μελίνα.
Με αφορμή όσα έγιναν ζητάω συγγνώμη για όσους κουράζω για μία ακόμη φορά.
Πριν μέρες βρέθηκα σε μία παρέα.
Δυστυχώς το άκουσα κι αυτό.
Ακούσα περίπου αυτό:
Πάλι γύρω από τη Μελίνα λες, άστο πιά αυτό το θέμα.
Φυσικά σηκώθηκα κι έφυγα ευγενικά.
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι έχετε τα δικά σας προβλήματα όμως εμένα αυτό είναι κάτι με το οποίο ζώ και θα ζώ από δώ και στο εξής, κι είναι μες στη ζωή, παρακαλώ αποδεσμευτείτε από το προφίλ μου αποδεσμευτείτε από τη ζωή μου. Αθόρυβα.
Αυτός είμαι έτσι με έκαναν τι να κάνω.
Για κάποιους ίσως είμαι γραφικός.
Μακάρι να μη νιώσουν στο πετσί τους αυτό που νιώθω.
Δυστυχώς στις συζητήσεις μου τη φέρνω σα παράδειγμα αφού ήταν παιδί μου ή σα την εποχή πριν και μετά το περιστατικό της Μελίνας όπου άλλαξαν τα πάντα.
Εύχομαι κανένας να μην έρθει στη θέση εμένα και της οικογένειάς μου που σιωπηλά θρηνεί για ένα πρόβλημα που δε θα τελειώσει ποτέ κι ούτε έχει βρει τη "λύση" του.
Το γιατί.
Για άλλη μία φορά όμως ευχαριστώ όλους εσάς με τα τόσα μηνύματα που προσπαθείτε να απαλύνετε το πόνο μας. Δεν έχω λόγια. Στέκεστε δίπλα στο πρόβλημα μας και στα όσα περνάμε και με αυτούς που έχουμε μπλέξει.
Την αγάπη μου την έχετε.
Το ξέρετε. Να είστε όλοι καλά.
Καλημέρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από