Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Κυριακή το απόγευμα τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και ήδη στον Δικέφαλο του Βορρά κινούνται στους ρυθμούς του πολύ μεγάλου ματς. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν διήμερο ρεπό και είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μετά το ματς στη Λαμία. Χθες ξεκίνησαν (με πρωινή προπόνηση) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου προβληματίζεται για την κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα και του Τζάλμα Κάμπος.

Οι δύο παίκτες είναι τραυματίες και δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης. Ο Πέλκας έχει ενοχλήσεις στο γόνατο (από μαρκάρισμα στο ματς με τη Λαμία) ενώ ο Κάμπος έχει πρόβλημα στον δικέφαλο εδώ και μια εβδομάδα. Ο έλληνας άσος αγωνίστηκε με ενοχλήσεις στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και είχε κάνει ένεση στο ημίχρονο για να συνεχίσει στο δεύτερο μέρος. Αμφότεροι έκαναν χθες θεραπεία και ο ρουμάνος τεχνικός περιμένει να δει αν θα καταφέρουν να πάρουν μέρος στη σημερινή προπόνηση. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι δύο παίκτες θα είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ματς με τον Ολυμπιακό και ο κόουτς του ΠΑΟΚ αγωνιά για την κατάσταση του έλληνα μέσου και του ανγκολέζου εξτρέμ.

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με τη σημερινή πρωινή προπόνηση.