Η παρέα του Lebron επικράτησε της ομάδας του Curry με 148-145 σ΄έναν αγώνα που ήταν αμφίρροπος μέχρι το τέλος .

Πολυτιμότερες παίχτης αναδείχθηκε ο LeBron James ο οποίος ήταν ο απόλυτος σταρ της βραδιάς πετυχαίνοντας 29 πόντους ενώ μάζεψε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. Ο «Βασιλιάς» πήρε απολύτως δίκαια τον τίτλο αποδεικνύοντας ότι είναι ο κορυφαίος του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βασικός σημειώνοντας 16 πόντους στα 26 λεπτά που αγωνίστηκε. Ήταν μάλιστα ένας από τους 8 παίκτες που κατάφεραν να πετύχουν διψήφιο αριθμό πόντων από την ομάδα του Curry .

Η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο Γιάννης ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Μόλις στο 25΄ λεπτό, η ομάδα του James προηγήθηκε με 79-78 . Ενάμιση λεπτό πριν από το τέλος το σκόρ ήταν 144-144 και τότε ανέλαβε ο Westbrook να σκοράρει. Στην τελευταία φάση του αγώνα η team του LeBron με υποδειγματική άμυνα δεν άφησε να την αντίπαλη ομάδα να επιτεθεί.

Από την ομάδα του τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μοιράστηκαν από κοινού οιΝτάμιαν ΛίλαρντκαιΝτεΜάρ ΝτεΡόζανμε 21 πόντους ο καθένας.

Για τους νικητές, εκτός του συγκλονιστικούΛεΜπρόν, πολύ καλή ήταν και η παρουσία τωνΤζορτζ(16π.),Ντράμοντ(14π.),Μπιλ(14π.) καιΊρβινγκ(13π., 9ασ., 7ρ.)