Σε… ρινγκ μετέτρεψαν τον μεταξύ τους αγώνα το βράδυ της Κυριακής οι παίκτες στον αγώνα της Βιτόρια με τη Μπαΐα, ο οποίος και διεκόπη στο 79ο λεπτό όταν η γηπεδούχος ομάδα έμεινε με πολύ λίγους παίκτες και δεν μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 50ο λεπτό, η φιλοξενούμενη ομάδαΜπαΐα ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ με πέναλτι και τον σκόρερ, Βινίσιους, να το πανηγυρίζει κάνοντας μια άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς. Τότε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον σκόρερ και μετά επικράτησε το χάος με τους παίκτες να ανταλλάσσουν σπρωξίματα και γροθιές που σίγουρα θα ζήλευαν και οι παλαιστές του WWE!

Η συνέχεια ήταν «κόκκινη», όπως και η κάρτες του διαιτητή που τις μοίραζε απλόχερα στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο αγώνας, ή τέλος πάντων ότι επέμεινε από αυτόν, συνεχίστηκε, όμως όχι για πολύ, αφού μια νέα πρόκληση των φιλοξενούμενων έφερε εκ νέου νεύρα και μαζί τους ακόμα μια κόκκινη κάρτα, η οποία σήμανε και το «κύκνειο άσμα» του αγώνα αφού οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με 6 παίκτες και σύμφωνα με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, όταν μια ομάδα μένει με λιγότερους από 7 παίκτες ο αγώνας διακόπτεται υπέρ της αντίπαλης ομάδα.

Όπερ και εγένετο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον αγώνα με 0-3 και αποχώρησαν ευχαριστημένοι, αλλά και πολύ δαρμένοι, από το γήπεδο.