Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κατάφερε με την Τότεναμ στο Τορίνο, απέναντι στην Γιουβέντους, ένα αποτέλεσμα (2-2), που σίγουρα ευνοεί την αγγλική ομάδα στην υπόθεση πρόκρισης.

«Στην αρχή δεν ήξερα τι να σκεφτώ, ίσως το πρώτο γκολ ήταν οφσάιντ, αλλά δεν θέλω να παραπονούμαι. Δεν μπορείς να κάνεις λάθη απέναντι σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους. Αλλά μετά το δεύτερο γκολ δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Τώρα είμαστε υπερήφανοι, δείξαμε ένα μεγάλο χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε σε δύο τελικούς στις τρεις τελευταίες σεζόν, που έχει μεγάλη εμπειρία. Είμαστε νέοι, νομίζω ότι μια τέτοια εικόνα μας κάνει υπερήφανους», είπε ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ.

«Η ενέργεια ήταν εκπληκτική. Παίξαμε Σάββατο, εκείνοι την Παρασκευή. Μια ημέρα περισσότερο ή λιγότερο, σε αυτό το επίπεδο, σημαίνει πολλά. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε μιλήσει πολύ για την ανάπτυξη της ομάδας. Νομίζω ότι έχουμε περισσότερη εμπειρία, αλλά λιγότερη από την Γιουβέντους. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτό δείχνει ότι είμαστε αρκετά ώριμοι για να αγωνιστούμε στο Champions League. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, τα πρώτα επτά λεπτά ήταν δύσκολα, αλλά στα άλλα 83 πήγαμε καλά, κυριαρχήσαμε. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να έρθεις εδώ και να κυριαρχήσεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους. Είμαι χαρούμενος επειδή η πρόκριση είναι ανοικτή και οι προημιτελικοί είναι μόνο 90 λεπτά μακριά. Η απόδοση ήταν φανταστική», πρόσθεσε.