Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λάρισας στην Τούμπα με 3-0 και επέστρεψε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από την ΑΕΚ και έξι από τον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος του Βορρά σημείωσε την ένατη συνεχόμενη νίκη του στην φετινή Σούπερ Λίγκα και ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την κατάκτηση των τριών πόντων.

Ο ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση και μοίρασε μπράβο για τη νίκη και την εμφάνισή τους απέναντι στη Λάρισα. Ο Λουτσέσκου ζήτησε μάλιστα ανάλογη συνέχεια στα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μακ: «Εχουμε καταπληκτικό σερί»

Ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε με μήνυμά του στην προσωπική του ιστοσελίδα στις συνεχόμενες νίκες του Δικεφάλου και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Ημασταν η καλύτερη ομάδα σε όλη τη διάρκεια του ματς. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με μεγαλύτερη διαφορά. Εχουμε ένα καταπληκτικό σερί. Εχουμε δεκατέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος. Ομως ξέρουμε πολύ καλά πως η μάχη για τον τίτλο θα είναι πολύ δύσκολη».