Εντείνει τις προσπάθειές του ο Παναθηναϊκός για την πώληση του Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς εκτός της πρωταθλήτριας Καζακστάν Αστανά από χθες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Λέγκια Βαρσοβίας αφού οι Πολωνοί έχουν δικαίωμα μεταγραφών έως την 28η Φεβρουαρίου. Μάλιστα, λέγεται ότι ενδιαφέρονται και για τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Πράσινους.

Στο μεταξύ, με τον γερμανό αμυντικό Γενς Βέμερ να έχει ζητήσει ενεργοποίηση των ποινών που προβλέπονται από τον ΚΑΠ (αφαίρεση βαθμών), καθώς οι Πράσινοι δεν του πλήρωσαν την πρώτη δόση της αποζημίωσης των 500.000 ευρώ που του είχε επιδικαστεί, αν το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ επικυρώσει την κατάπτωση της ρύθμισης και επιβάλει την αφαίρεση βαθμών, τότε το Τριφύλλι θα έχει μόλις τρεις ημέρες για να δώσει τη δόση και να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς.

Αν μάλιστα είχε πάρει τα 720.000 ευρώ από την Αλ Αΐν (δεύτερη δόση για την πώληση του Μπεργκ) θα είχε ανασάνει. Και όμως οι Αραβες έχουν καθυστερήσει και τον Παναθηναϊκό δεν τον συμφέρει αυτή τη στιγμή η προσφυγή στη FIFA γιατί θα έχει ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Το ευχάριστο πάντως για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι η επιστροφή του Αντονι Μουνιέ στις προπονήσεις, καθώς μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ο γάλλος εξτρέμ είχε τεθεί νοκάουτ λόγω τραυματισμού.