Η ΑΕΚ ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία της για το ματς της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην υπολογίζει στους Παναγιώτη Κονέ (θλάση οπίσθιου μηριαίου) και Ελντερ Λόπες, που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας στα Σπάτα. Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Ογκνιέν Βράνιες, που γυμνάστηκε ατομικά για προληπτικούς λόγους και θα είναι διαθέσιμος για την πρώτη αναμέτρηση της Ενωσης με την ουκρανική ομάδα.

Ολοι οι υπόλοιποι, μεταξύ των οποίων και ο Ούρος Τσόσιτς, προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Χιμένεθ, που μίλησε στους παίκτες του δίνοντάς τους συγχαρητήρια για την αγωνιστική νοοτροπία τους κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον ζήλο με τον οποίο κυνήγησαν το γκολ. Το οποίο, όπως τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο Χιμένεθ, θα έρθει πιο εύκολα στην πορεία εφόσον διατηρήσουν την εικόνα και τον ρυθμό που είχαν την Κυριακή.

«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας πω ένα μεγάλο μπράβο, τόσο για τη νίκη, όσο και για την αγωνιστική νοοτροπία που δείξατε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό πως παρότι είχαμε πολλές ατυχίες στο ματς δεν σταματήσαμε να κυνηγάμε το γκολ και να φτιάχνουμε φάσεις. Εφόσον έχουμε αυτή την εικόνα και στη συνέχεια, τα γκολ θα έρθουν πιο εύκολα. Αυτό θα το δουλέψουμε περισσότερο. Το σημαντικό είναι πως δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε και είχαμε μια πολύ καλή εικόνα. Γι’ αυτό και σας δίνω μπράβο ξανά» είπε στους παίκτες του ο ανδαλουσιανός τεχνικός.