Νάπολι και Γιουβέντους έχουν απομακρυνθεί από τις άλλες ομάδες και συνεχίζουν τη μονομαχία τους για τον τίτλο. Η Νάπολι αποθεώθηκε στο Σαν Πάολο στο επιβλητικό 4-1 επί της Λάτσιο, ενώ η Γιουβέντους πέρασε από το Αρτέμιο Φράνκι επικρατώντας 2-0 της Φιορεντίνα.

«Η αλήθεια είναι ότι με παιχνίδι ανάλογο αυτό του β’ μέρους μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα», είπε ο προπονητής της Νάπολι Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος συμπλήρωσε 100 ματς στην Α’ Ιταλίας, αλλά αποβλήθηκε στο τέλος του α’ μέρους για διαμαρτυρία.

Με πρωταγωνιστή τον 21χρονο Πάτρικ Κουτρόνε (δύο γκολ), η Μίλαν νίκησε εκτός έδρας τη Σπαλ 4-0. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια και προσπαθεί να προλάβει μία θέση στήν Ευρώπη. Η Ιντερ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από οκτώ ματς, με ήρωα τον 19χρονο Γάλλο Γιαν Καραμό, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ στο 2-1 επί της Μπολόνια στο Σαν Σίρο. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα τον Καραμό, ο οποίος είναι δανεικός από την Καέν.

Αλλα αποτελέσματα: Τορίνο – Ουντινέζε 2-0, Σαμπντόρια – Βερόνα 2-0, Κιέβο – Τζένοα 0-1, Σασουόλο – Κάλιαρι 0-0, Κροτόνε – Αταλάντα 1-1.

Βαθμολογία: Νάπολι 63, Γιουβέντους 62, Ιντερ 48.