«Η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς με τη Ρεάλ» είπε ο Ουνάι Εμερι μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν στην Τουλούζη (1-0).

«Μπορεί να παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε, ωστόσο την Τετάρτη όλα θα είναι διαφορετικά. Χωρίς αμφιβολία έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες, αλλά κι εμείς έχουμε ήδη αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ετσι είναι σημαντικό που διατηρήσαμε το υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση στο Τσάμπιονς Λιγκ» πρόσθεσε.

Ο τεχνικός της Παρί περιμένει να δει την κατάσταση του Τιάγκο Μότα, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από τέσσερις μήνες και αγωνίστηκε στο Κύπελλο, όχι όμως και κόντρα στην Τουλούζ. «Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, αλλά για την Τετάρτη δεν ξέρω. Είναι λίγο νωρίς καθώς θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση» είπε ο Εμερι, ωστόσο ο Μότα, μιλώντας στα ΜΜΕ, υποστήριξε πως αισθάνεται έτοιμος για τη Μαδρίτη.

Ο Εμερι θεωρεί επίσης πως οι ενοχλήσεις που αισθάνεται στο πόδι ο Καβάνι δεν είναι κάτι σοβαρό.

Για να γράψει ιστορία

Ο Νεϊμάρ σκοράροντας στην Τουλούζη έφτασε τα 19 γκολ και τις 11 ασίστ σε 18 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και σε συνέντευξή του υποστήριξε πως πήγε στο Παρίσι για να γράψει Ιστορία. «Ολοι γνωρίζουν τη δυναμική που έχει τώρα η Παρί. Οι παίκτες έχουν ποιότητα, η ομάδα είναι ισχυρή και γνωρίζουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι εδώ γιατί θέλω να πετύχω κάτι σημαντικό με την Παρί» είπε ο βραζιλιάνος επιθετικός.

Στο μεταξύ, όπως κατήγγειλε η Νις μέσω του λογαριασμού της στο twitter, ο Μπαλοτέλι δέχτηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, όταν διαμαρτυρήθηκε για ρατσιστικά συνθήματα στο εκτός έδρας ματς με τη Ντιζόν.

Αποτελέσματα: Ναντ – Λιλ 2-2, Στρασβούργο – Τρουά 2-1, Μπορντό – Αμιάν 3-2, Γκινγκάμπ – Καέν 0-0, Ντιζόν – Νις 3-2, Μετς – Μονπελιέ 0-1, Ανζε – Μονακό 0-4, Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ 2-2. Βαθμολογία: Παρί ΣΖ 65, Μονακό 53, Μαρσέιγ 52.